Na hlavní obsah
SUPER VÝPRODEJ! Slevy až 59% Najdeš tady

Produkty v porovnávači

Bradla 2v1 inSPORTline LCR-11114B - 2.jakost

Bradla do zdi nebo na žebřiny, pevná konstrukce, měkké polstrování, protiskluzová madla, kvalitní materiál. více


1 799 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získáváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: kosmetické vady

Bradla na žebřiny inSPORTline LCR-11114B jsou bradla výrazně pomáhající posilovat břišní svalstvo, ruce a svaly zpevňující páteř. Jsou vyrobena z materiálu vysoce odolného proti poškrábání a zamezujícího jejich nenávratnému ohybu. Bradla se uchycují za příčku žebřin pomocí dvou silných háků v zadní části, případně je možno bradla zabudovat do zdi 6 silnými šrouby.

V oblasti opěr rukou je jejich konstrukce navíc podepřena šikmou tyčí, aby celé tělo bradel ještě více zpevnila. V nejvíce namáhaných místech těla - ruce a záda - jsou umístěny pohodlné pěnové podložky, které poskytují potřebný komfort a zabrání otlakům či modřinám. Pro co největší zefektivnění Vašich cviků mají tato bradla celkem 4 tyče s praktickými gumovými úchopy, zabraňujícími klouzání rukou.

Bradla 2v1 inSPORTline LCR-11114B jsou dokonalým pomocníkem pro každého příznivce bodyweight trainingu, toužícího po posílení rukou, břicha a zad. Jsou vhodná do domácnosti pro individuální cvičení.


Technický popis:

  • 4 tyče s gumovými úchopy
  • připevnění do zdi nebo na žebřiny s šířkou příček do 3 cm a vnitřní šířkou mezi stojnami alespoň 58,5 cm
  • pohodlné pěnové podložky na ruce a záda
  • háky na žebřiny, 6 silných šroubů, hmoždinky
  • pevná konstrukce
  • rozměry: š58 x h66 x v50 cm
  • vzdálenost tyčí: 55 cm
  • délka úchopů: 12 cm
  • opěrka pod záda: 30 x 24 cm
  • opěrky pod ruce: 30 x 13 cm
  • nosnost: 100 kg
  • určeno pro domácí účely
  • poznámka: bradla jsou vhodná pro žebřiny řady inSPORTline Dremar s šířkou 80 a 90 cm, Directline s šířkou 80 a 90 cm, NEjsou vhodná pro žebřiny řady inSPORTline Steadyline (velká rozteč příček), Basicline, Fairline, Wootaline, Wootalux, Benchmark Fusion (velký průměr příček)

 

Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

26

hodnocení uživatelů


Šťastný

Hodnoceno: 5. 9. 2017

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Výborný pomocník při posilování břicha a tricepsů. Zvedání nohou ve visu je jediným cvikem na břicho , který mým špatným zádům svědčí. Na tento cvik jsou tato bradla ideální! A cvičení tricepsů také pohodlné a bezpečné. Doporučuji jako součást vybavení domácí posilovny.

Možnost zavěšení na ribstol, nebo přišroubování přímo na zeď

Jednoduchá montáž, ale vysoká nosnost

Bytelnost výrobku a kvalita zpracování

Funkčnost


Parametry

Maximální nosnost (kg) 200 kg
Typ hrazdy Na žebřiny, Napevno
Délka 66 cm
Šířka 58 cm
Výška 50 cm

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!