Na hlavní obsah
Slevová horečka! Slevy až 63% Najdeš tady

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka City Boss T7 černá 10"

Skládací konstrukce, dlouhý dojezd, tempomat, rozměrný nášlap, přední i zadní světlo, blatníky. více

  • Splátky za 0%

24 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 6 247 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získáváte

  • Výhodné financování vašeho nákupu. Svou platbu můžete rozdělit do několika splátek a nezaplatit ani o korunu navíc! Během objednávky vyberte platbu na splátky Inbank / ESSOX a následně na stránkách úvěrové společnosti zvolíte produkt - splátky bez navýšení.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka City Boss T7 vás úsporně dopraví do práce, do školy, po městě či na výlet. S bezpečným skládacím mechanizmem ji složíte či rozložíte za 5 vteřin a při délce složeného rámu 115 cm a hmotnosti 20,1 kg ji snadno převezete autem, vlakem, MHD nebo uskladníte doma či v garáži.

Bezúdržbový motor 700 W svižně zrychluje dokonce při zatížení vyšším než 100 kg a vyveze vás i do prudšího kopce. Zrychlení z 0-25 km/h za 7 vteřin při hmotnosti jezdce 85 kg.

Tlačítkem na displeji můžete přepínat mezi 3 režimy pro omezení maximální rychlosti. Po zapnutí koloběžky je vždy aktivní naposledy nastavený režim: pomalý 15 km/h - bezpečná rychlost pro děti či jízdu za zhoršených povětrnostních podmínek; střední 25 km/h - příjemná cestovní rychlost splňující vyhlášku pro používání na pozemních komunikacích; rychlý 35 km/h - pro jízdu na cyklostezce šetřící váš čas.

Při delších cestách oceníte tempomat, který udržuje výkon koloběžky i bez stisknutého plynu - jeho funkci lze případně deaktivovat na displeji.

Baterii Li-Ion 18,2 Ah dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220V na plnou kapacitu za 7-8 hodin. Při běžném provozu s koloběžkou na jedno nabití ujedete přibližně 55 km - při kratších cestách ji tak nemusíte pokaždé dobíjet. Celková vzdálenost může být kratší i delší; vždy závisí na hmotnosti jezdce, členitosti terénu, stylu jízdy, venkovní teplotě apod. Nouzově lze na koloběžce dojet odstrkováním i s vypnutým motorem.

Na transreflexním displeji skvěle čitelným i na přímém slunci či v noci můžete sledovat aktuální stav baterie, aktuální rychlost, dobu jízdy a ujetou vzdálenost. USB portem zezadu displeje lze dokonce nabíjet váš mobilní telefon či tablet, a to buď za jízdy nebo při stojící koloběžce pomocí 2-hodinového časovače.

Přední i zadní světlo napájené z centrální baterie zapnete spínačem na řídítkách, kde je umístěno i tlačítko houkačky. Při zatáčení můžete navíc využít blinkr se zvukovou signalizací, jehož přepínač je opět na řídítkách. Během brzdění se také rozsvítí zadní brzdové světlo.

Koloběžku i při větších rychlostech spolehlivě zastavíte nezávislou zadní a přední mechanickou kotoučovou brzdou. Robustní rám koloběžky z leteckého hliníku certifikovaný normou ISO snese zatížení až 150 kg. S výškově nastavitelnými řídítky s ergonomickými gripy je koloběžka vhodná pro jezdce s postavou 150 - 210 cm. Z důvodu bezpečnosti je doporučený věk pro používání koloběžky od 16 let. Na 50 cm dlouhém a 21 cm širokém nášlapu se pohodlně svezete s chodidly za sebou či vedle sebe.

Rozšířené pneu 2,5" (6,4 cm) s průměrem 10" (25,4 cm) výborně přilnou i k vlhkému povrchu a dobře tlumí nepříjemné vibrace. Nad předním kolem je také odolný pružinový tlumič. Kola jsou chráněna blatníky.

Díky konstrukčnímu řešení koloběžky lze píchlou duši či opotřebovaný plášť vyměnit i v domácích podmínkách.

Koloběžka je certifikována dle ISO 12100:2010, EN 12184:2014 dle směrnice CE 2006/42/EC.

Elektrická koloběžka City Boss naplňuje novou vizi ekologického světa. Vybavená špičkovou technologií promění každou jízdu městem v nevšední zážitek!


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
typ baterie Li-Ion
provozní napětí 52 V
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
max. otáčky motoru 1500 / min.
max. kroutící moment 28 N.m
max. stoupání 10,5° (18,5%)
výkon motoru 700 W
kapacita baterie 18,2 Ah / 52 V
max. rychlost 35 km/h
dojezd na 1 nabití 55 km
rychlost nabíjení 7-8 h
max. nosnost 150 kg
hmotnost 20,1 kg
velikost pneu 10 x 2,5" (25,4 x 6,4 cm)
druh pneu 2x nafukovací - značky CST
brzdy kotoučové
3 rychlostní režimy cca 15 / 25 / 35 km/h
doporučený věk 16+
doporučená výška jezdce 150-210 cm
výška řídítek 88-115 cm
šířka řídítek 56 cm
šířka nášlapu 21 cm
délka nášlapu 50 cm
výška nášlapu - horní 16 cm
výška nášlapu - světlá 9 cm
rozměry rozložené koloběžky d120 x š56 x v115 cm
rozměry složené koloběžky d115 x š24 x v38 cm
tempomat
multifunkční displej s transreflexní vrstvou napájený centrální baterií
houkačka
přední/zadní LED světlo napájené centrální baterií
brzdové LED světlo napájené centrální baterií
směrová světla napájená centrální baterií - se zvukovou signalizací
USB port pro nabíjení mobilu/tabletu - napájený centrální baterií
skládací mechanismus
stojánek
blatníky
přední tlumič
nabíječka součástí balení


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 31. 5. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

+ Vzhledově hezká. + Pohodlná. + Dobrý výkon.


Parametry

Maximální nosnost 150 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Baterie 18,2Ah / 52 V, Li-Ion
Dojezd 55 km
Maximální rychlost 35 km/h
Hmotnost 20.10 kg
Výkon motoru 700 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1200 x 560 x 1150 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!