Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Horské elektrokolo Kross Hexagon Boost 3.0 29" - model 2024 - modrá AKCE

Horský E-bike s pohonem Truckrun, parádní výbavou a dojezdem přes 100 kilometrů na jedno nabití. Skvělá volba pro každodenní použití a mnoho najetých kilometrů. více

  • Doprava zdarma
  • Splátky za 0%

Velikost rámu: 

Barva:  modrá

Zvolte variantu produktu

35 890 Kč

48 990 Kč s DPH

-27%

ušetříte 13 100 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola DHS, Devron, Kreativ, Kross, Alpina, Reactor, Galaxy, Capriolo a Coral jsou z 80% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, seřídit brzdy a některé další komponenty dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Zboží Vám doručíme zcela zdarma.

  • Výhodné financování vašeho nákupu. Svou platbu můžete rozdělit do několika splátek a nezaplatit ani o korunu navíc! Během objednávky vyberte platbu na splátky Inbank / ESSOX a následně na stránkách úvěrové společnosti zvolíte produkt - splátky bez navýšení.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Na všechna jízdní kola zakoupená prostřednictvím našich prodejen nebo e-shopu, poskytujeme první garanční prohlídku po ujetí 150 km zdarma, nejpozději však do 3 měsíců. Garanční prohlídku je možné provést na jedné z našich prodejen nebo v nejbližším cykloservise po domluvě s naším servisním oddělením. Budete-li mít zájem o garanční prohlídku, vyplňte a odešlete servisní formulář. Pracovníci našeho servisního oddělení Vás budou poté kontaktovat a sjednají si s Vámi termín.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Horské elektrokolo Kross Hexagon Boost 3.0 29" je stylové elektrokolo, které zvládne i náročné terény. Pro co největší komfort je vybaveno motorem o výkonu 250 W a systémem Truckrun M1. Když připočítáme kvalitní baterii, ujede kolo Hexagon na jedno nabití přes 100 kilometrů.

Ještě pohodlnější jízdu bez zbytečné námahy vám zajistí zadní přehazovačka Shimano Acera M360 nabízející až 8 rychlostních stupňů. S nerovností povrchu si poradí odpružená vidlice SR Suntour XCM DS spolu s 29" koly a plášti Kenda. Takže vás nezaskočí ani lesní cesty.

Kross Hexagon Boost 3.0 bylo navrženo pro co nejdelší a bezproblémové užívání. Proto je opatřeno rámem z pevného hliníku, který je charakterizován svou odolností a lehkostí. Takže nemusíte dělat kompromisy mezi odolností a nízkou hmotností kola.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám ALUMINIUM LITE
Vidlice SR SUNTOUR XCM DS
Motor TRUCKRUN M1, 250W
Baterie DLG 43.2V/12Ah/518,4Wh
Dojezd až 100 km 
Display TRUCKRUN M1
Přehazovačka SHIMANO ACERA M360
Řazení SHIMANO M315
Převody 8
Kazeta SHIMANO CS-HG31-8
Kliky TRUCKRUN 170mm
Brzdy TEKTRO HD-M275
Pláště KENDA K1010 29x2,2
Ráfky ALUMINIUM
Řídítka ALUMINIUM 720MM
Sedlovka ALUMINIUM 30,9x350
Sedlo VL-3202


Pozor: Z výroby je omezení rychlosti nastaveno na 25 km/h tak, aby splňovalo normy pro provoz elektrokol na pozemních komunikacích. Při překročení této rychlosti se asistence pomocí motoru automaticky vypne. I když lze u některých značek rychlostní limit přenastavit na vyšší hodnotu, je třeba si uvědomit, že v takovém případě již elektrokolo příslušné normy nesplňuje a nesmí být použito k jízdě na pozemních komunikacích!


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Parametry

Model motoru TRUCKRUN M1
Baterie 43.2V/12Ah/518,4Wh, DLG
Velikost kol 29"
Počet převodů 8
Dojezd 100 km
Výkon motoru 250 W
Displej TRUCKRUN M1
Rám Aluminium Lite
Materiál rámu Hliník
Brzdy Hydraulické, Kotoučové
Zdvih vidlice 100 mm
Vidlice SR SUNTOUR XCM DS.
Odpružená vidlice ano
Zadní brzda TEKTRO HD-M275
Přední brzda TEKTRO HD-M275
Zadní plášť KENDA K1010 29x2,2
Přední plášť KENDA K1010 29x2,2
Řazení SHIMANO M315
Typ řazení páčkové
Přehazovačka SHIMANO Acera M360
Kazeta SHIMANO CS-HG31-8
Řetěz KMC X8
Přední ráfek Aluminium
Zadní ráfek Aluminium
Brzdové páky TEKTRO HD-M275
Kliky TRUCKRUN 170mm
Řídítka Aluminium (660mm, 31.8mm)
Gripy Kross Scale
Sedlo VL-3202
Sedlovka ALUMINIUM 30,9x350
Typ elektrokola Horská
Rok 2024

Alternativy

Hlídání ceny produktu